Krovstvo

Streha ima eno zelo pomembno vlogo pri naši hiši,zato se ji poskušamo primerno in spoštljivo posvetiti. Ponujamo potrebno skrb in pozornost pri njeni izdelavi. Zagotovimo vam lahko kvalitetno opravljanje naših storitev, seveda z uporabo kvalitetnih materialov. Po potrebi vam streho odkrijemo, pokrijemo ali pa popravimo. Če je potrebno vam streho tudi dobro izoliramo s hidroizolacijo ali toplotno izolacijo. Mi smo pravi naslov za vas. Po želji vam Na vašem ostrešju  opravimo tudi redna vzdrževalna dela.

Kleparstvo

Da bo vaša streha popolna, so potrebni tudi snegolovi, lovilci vode, dimniški kap, žlebovi, ter zaključki na žlebovih, šolt in po potrebi tudi zaščita pred golobi. Strokovno vam svetujemo, da se lažje odločite.

Tesarstvo

Izdelujemo tudi frčade ter postavljamo nova ostrešja različnih oblik in dimenzij. Ker pa se zavedamo, da imajo tudi ostrešja svojo življenjsko dobo, pa poskrbimo za prenovo dotrajanega oziroma poškodovanega ostrešja. Za boljše počutje in lagodnost pa vam uredimo s postavitvijo paviljona,  vrtne ute ali morda pergole. Za izdelavo omenjenih izdelkov uporabljamo različne vrste less, katerega pred uporabo impregniramo in tako zagotovimo njegovo daljšo obstojnost.

Delo opravimo hitro in kvalitetno

Želite ponudbo, Izpolnite kontaktni obrazec
Ime *
Email *
Sporočilo *